20/06/2024

Presidenti turk Rexhep Tajip Erdogan tha të dielën se realizimi i një shteti palestinez të pavarur dhe të integruar gjeografikisht të bazuar në kufijtë e vitit 1967, me Jerusalemin (Lindor) si kryeqytet, nuk mund të vonohet më.

të fundit...

- Advertisement -spot_img

Presidenti turk Rexhep Tajip Erdogan tha të dielën se realizimi i një shteti palestinez të pavarur dhe të integruar gjeografikisht të bazuar në kufijtë e vitit 1967, me Jerusalemin (Lindor) si kryeqytet, nuk mund të vonohet më.
“Paqja e qëndrueshme në Lindjen e Mesme është e mundur vetëm përmes një zgjidhjeje përfundimtare të konfliktit palestinezo-izraelit”, tha Erdogan

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...