21/06/2024

Prishtina me “deti”

të fundit...

- Advertisement -spot_img

Rrugët e Prishtinë edhe ashtu të stërngarkuara dhe bllokuara nga ndryshimet e fundit të bëra për qarkullim rrugor, vështirësitë shtohen edhe pas çdo reshje shiu në kryeqytet.

Nga tereni raportohet se, veturat qarkullojnë me vështirësi, si rezultat i të reshurave të shiut, shto këtu edhe pusetat e bllokuara nga materiale të ndryshme të hedhura në to nga qytetarë të pandërgjegjshëm e të papërgjegjshëm.

Andaj edhe kërkohet kujdes i shtuar në trafik, respektim i rregullave dhe shenjave të trafikut, por edhe i këmbësorëve. / rti.tv/

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...