22/06/2024

Prokuroria specale shenjëstron një rast të ri-konfiskon sasi të madhe armatimi,20 vetura dhe pasuri rreth 30 milion euro

të fundit...

- Advertisement -spot_img

Kryeprokurori i Prokurorisë Speciale të Republikës së Kosovës (PSRK), Blerim Isufaj, ka mbajtur sot takimin e radhës me ekipin e përbashkët për përzgjedhjen dhe shenjëstrimin e krimeve të rënda, ku kanë shenjëstruar një  rast të ri.

Prokuroria Speciale njofton se rasti është shenjëstruar kryesisht për “Shpëlarje të parave”, si dhe disa vepra të tjera penale.

“Gjithashtu në kuadër të hetimeve janë sekuestruar dhe konfiskuar sasi e madhe e armatimit të llojit të ndryshëm, rreth tridhjetë (30) vetura, si dhe pasuri të paluajtshme rreth njëzet milion (20.000.000) euro.

Në ketë rast për momentin janë të ndaluar tre persona dhe të njëjtit sipas vendimit të gjykatës  janë nën masën e paraburgimit”, thuhet në njoftim.

\Telegrafi\

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...