17/06/2024

Provokon Arsenijeviç

të fundit...

- Advertisement -spot_img

Aleksandar Arsenijeviç , politikan serb ka tentuar të vendosë flamurin serb në objekt të Qeverisë së Kosovës.

Policia e Kosovës që ishin në vendin e ngjarjes, e kanë ndaluar të njejtin duke ia pamundësuar të kryej atë veprim dhe kështu edhe i kanë dhënë fund provokimit të tij të radhës, duke e larguar atë nga aty.

rti.tv

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...