13/06/2024

Nën masa të rrepta sigurie, dërgohet në gjykatë i dyshuari për sulmin ndaj KFOR-it dhe Policisë

të fundit...

- Advertisement -spot_img

Nën masa të rrepta sigurie është sjellur para gjykatës një nga organizatorët e sulmeve ndaj pjesëtarëve të KFOR-it dhe Policisë, Milun Milenkovic-Llune.

Ai sot u soll përpara Departamentit të Krimeve të Rënda të Gjykatës Themelore të Prishtinës.

“Llune” u shoqërua nga Policia dhe një patrullë e shtuar.

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...