24/04/2024

Punëtorët e “Trepçës” ende nuk i kanë marrë pagat e plota, ankohen nga sindikata

të fundit...

- Advertisement -spot_img

Punëtorët e “Trepçës” ende nuk i kanë marrë pagat e plota. Kështu ka deklaruar kryetari i Sindikatës së minatorëve, Ibrahim Januzi.

Ai bëri të ditur se sindikalistët e suspenduar ende nuk janë kthyer në punë dhe se shumica e kërkesave të tyre nuk po realizohen.

“Unë vetëm çka kam pa në faqen e Trepçës në Facebook, po në terren ende nuk ka zbatueshëmri sepse edhe pagat ende nuk janë realizuar të plota”, ka thënë Januzi për EO.

“Njëra ndër to është edhe suspendimi i sindikalistëve dhe 6 minatorëve, e cila nuk është përmbush dhe sa i përket të tjerave pika ende nuk po zbatohen”.

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...