29/05/2024

Ramadani: Sektori i sigurisë në Kosovë, një model i avancuar demokratik

të fundit...

- Advertisement -spot_img

Ish-kryeinspektori i Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë (AKI), Burim Ramadani thekson se sektori i sigurisë në vendin tonë është një model i avancuar demokratik.

Ramadani në një video të publikuar në profilin e tij në Facebook, ka pohuar se Kosova ka ndërtuar standarde të lartë demokratike për institucionet e sigurisë.

“Kosova ka ndërtuar standarde të lartë demokratike për institucionet e sigurisë. Ato janë gjithëpërfshirëse, transparente, llogaridhënëse, të gatshme dhe kontribuuese për sigurinë në Kosovë. Po ashtu, ato janë të përgatitura dhe ndihmojnë edhe rajonin dhe më gjerë në çështje të cilat ndërlidhen me sigurinë rajonale apo botërore”, pohon Ramadani.

Duke folur për Ushtrinë e Kosovës, ai tregon ka kontribuar me shtetet demokratike në ofrimin e sigurisë në shumë vende.

“Ushtarët e Kosovës kanë kontribuar krah-për-krah me shtetet demokratike në ndërtim dhe ofrim të sigurisë në vende të ndryshme”, shton ai.

Ramadani në një video të publikuar në profilin e tij në Facebook, ka pohuar se Kosova ka ndërtuar standarde të lartë demokratike për institucionet e sigurisë.

“Kosova ka ndërtuar standarde të lartë demokratike për institucionet e sigurisë. Ato janë gjithëpërfshirëse, transparente, llogaridhënëse, të gatshme dhe kontribuuese për sigurinë në Kosovë. Po ashtu, ato janë të përgatitura dhe ndihmojnë edhe rajonin dhe më gjerë në çështje të cilat ndërlidhen me sigurinë rajonale apo botërore”, pohon Ramadani.

Duke folur për Ushtrinë e Kosovës, ai tregon ka kontribuar me shtetet demokratike në ofrimin e sigurisë në shumë vende.

“Ushtarët e Kosovës kanë kontribuar krah-për-krah me shtetet demokratike në ndërtim dhe ofrim të sigurisë në vende të ndryshme”, shton ai.

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...