23/07/2024

Reagimi i avokates Rovena Tujani Klinaku ndaj Zana Avdiut

të fundit...

- Advertisement -spot_img
Shkrimi i Zana Avdiut në rrjetin social Facebook ka nxitur reagime të shumta në lidhje me shëndetin riprodhues.
Shkrimi i Zana Avdiut:
Vajzat mbi 18 vjet, mund te bejne fertelizimin te asistuar – IVF.
Pra, ato mund te behen nena nese duan, edhe pa qene te martuara, dhe te krijojne femilje te vetme- pa burra (bashkeshort).
Kjo parashihet te perfshihet ne ligjin e ri, per shendetin riprodhues.
Urime!
Tutje ka reaguar avokatja Rovena Tujani Klinaku në lidhje me këtë postim.
Reagimi i avokates Klinaku:
Krijimi i familjes është një mision hynor dhe familja është e shenjtë.
🔹️Krijimi i familjes është projekti më madhështor që realizo njeriu për veten dhe shoqërinë dhe nuk është për të plotësuar qëndrimet egoiste të disa individeve.
🔸️1- Shtatëzania është udhëtim i mrekullueshëm kur përjetohet me babain e fëmijës
🔹️2- Lindja, është një moment kyç që nuk kalohet vetëm.
🔸️3- Çfar përgjigje do I jepni fëmijëve kur të pyesin kush është babai?
🔹️4- Si do të jetojnë fëmijët kur sa herë një i huaj afrohet do të dyshojnë mos është vllai/motra genetike? Frika e inçestit?!
✳️Mos bëni eksperimente me institucionin më të rëndësishëm që ka shoqëria, #ME_Familjen
- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...