17/07/2024

Rëntgeni në Klinikën e Pulmologjisë jashtë funksionit si pasojë e depërtimit të ujit

të fundit...

- Advertisement -spot_img

Reshjet e dendura të shiut që kanë rënë mbrëmë në Prishtinë, kanë përfshirë edhe Qendrën Klinike dhe Universitare të Kosovës, ku si pasojë e intensitetit të lartë të tyre, rrjeti i përpunimit të kanalizimit nuk ka arritur të përballojë sasinë e ujit.

Si pasojë uji ka depërtuar në bodrumin e Klinikë së Pulmologjisë. Një ditë pas, rëntgeni në këtë klinikë nuk është duke punuar për shkak të depërtimit të ujit.

 

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...