17/06/2024

Rigjykimi për vrasjen e Marigona Osmanit, nën masa të larta sigurie Krivaqa e Sejdiu dalin para gjykatës

të fundit...

- Advertisement -spot_img

Pas 10 muajsh, Dardan Krivaqa dhe Arbër Sejdiu, të dënuar në shkallën e parë për vrasjen e Marigona Osmanit, janë paraqitur sot në gjykatë për seancën e parë, pasi rasti u kthye për rigjykim nga Apeli.

Në sallën e gjyqit, nën masa të larta sigurie, janë duke qëndruar Dardan Krivaqa dhe Arbër Sejdiu.

Seanca e rigjykimin për vrasjen e Marigona Osmanit tashmë ka filluar me vonesë 3 orë e 45 minuta pas planifikimit të saj.

Krivaqa tani përfaqësohet nga avokati Skënder Musa, i cili ka marrë përsipër mbrojtjen e tij në këtë proces.

Ndërsa, prindërit e Marigona Osmanit nuk janë të pranishëm në seancë.

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...