28/05/2024

Shtëpia e bardhë do të vazhdojë ta mbështes Izraelin pas armëpushimit

të fundit...

- Advertisement -spot_img

Zëdhënësi John Kirby tha se SHBA nuk do të heqë dorë nga mbështetja për Izraelin pas marrëveshjes.

Ai tha gjithashtu se Shtëpia e Bardhë shpreson se disa qindra kamionë të tjerë me ndihma që transportojnë ushqime, ujë dhe ilaçe do të arrijnë në Gaza në ditët në vijim.

Kirby shtoi se kishte disa “indikacione pozitive” se Izraeli dhe Arabia Saudite nuk duan të heqin dorë nga një normalizim i mundshëm i marrëdhënieve diplomatike, i cili po diskutohej përpara shpërthimit të luftës në Gaza më 7 tetor.\Mesazhi.com\

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...