24/07/2024

SKANDALOZE! Në librin “Edukata Qytetare” të klasës së tetë mësohen trillime të shpifura ndaj Islamit dhe muslimanëve

të fundit...

- Advertisement -spot_img

Skandale të shumta janë parë shpeshherë në librat e shkollimit fillor dhe të mesëm, gabime të cilat janë komentuar dhe diskutuar shpesh edhe në media.

“Gabime” të tilla ka kryesisht në tematika fetare ku vërhet qëllimi i autorëve se për të cilët ka pasur vërejtje të shumta.

I radhës është nga autori i librit “EDUKATA QYTETARE” e klasës së tetë,  Adem Beha i cili lakon emrin ekstremizëm fetarë në fenë Islame.

Për më shumë shikoni fotot:

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...