15/07/2024

Sukses i madh për nxënësit e Kosovës, shkëlqejnë në Garën Ndërkombëtare “Neo Science Olympic”

të fundit...

- Advertisement -spot_img

Ekipi i nxënësve nga Kosova kanë shkëlqyer në garën ndërkombëtare: “Neo Science Olympic” të New Jersey Institute of Technology.

Ambasadori i Kosovës në New York ka bërë të ditur se nxënësit e Kosovës, fituan dje 6 medalje të arta dhe shumë të argjendtë dhe bronztë, në: matematikë, shkencë dhe robotikë.

Në pritjen e sotme për nxënësit, arsimtarët dhe prindërit, në Konsullatën e Përgjithshme të Republikës së Kosovës në Nju Jork.

Fëmijët e lindur në liri, na bënë krenarë në Ditën e Çlirimit të Kosovë”, shkruana ai.

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...