22/06/2024
- Advertisement -spot_img

TAG

fëmijet

Rreziku për fëmijë nga videolojërat

Edhe pse koha para ekranit mund të ketë përfitime të rëndësishme si edukimi dhe rritja e socializimit, prindërit duhet të jenë të vetëdijshëm për...

Pasojat e bullizimit tek fëmijet

Bullizmi njihet ndryshe si forma më lartë e talljes dhe përçmimit. Efektet e këtij fenomeni në shoqëri po marrin përmasa të frikshme.Një studim i...

Latest news

- Advertisement -spot_img