22/06/2024
- Advertisement -spot_img

TAG

KOK

Komiteti Olimpik i Kosovës ka shënuar Ditën Botërore të Sportit dhe Ambientit

Komiteti Olimpik i Kosovës (KOK) në bashkëpunim me Komunën e Prishtinës, kanë shënuar të martën 5 qershorin, Ditën Botërore të Sportit dhe Mjedisit.Qëllimi i...

Latest news

- Advertisement -spot_img