21/06/2024
- Advertisement -spot_img

TAG

OSBE

Ambasadori i BE-së në Kosovë, Tomáš Szunyog: “Drejtësia e vonuar është drejtësi e mohuar”

RTIMisioni i OSBE-së në Kosovë sot ka publikuar raportin e monitorimit të proceseve gjyqësore për lëndët e krimit të organizuar dhe korrupsionit.Raporti, pjesë e...

Latest news

- Advertisement -spot_img