22/06/2024
- Advertisement -spot_img

TAG

Panairi i Librit

Panairi i 24-të i Librit me moton “Përgjigjja është libri”

Me moton “Përgjigjja është libri” vjen edicioni i 24-t i Panairit të Librit, organizuar nga Shoqata e Botuesve të Kosovës, me ndihmën dhe bashkëpunimin...

Latest news

- Advertisement -spot_img