24/06/2024

Panairi i 24-të i Librit me moton “Përgjigjja është libri”

të fundit...

- Advertisement -spot_img

Me moton “Përgjigjja është libri” vjen edicioni i 24-t i Panairit të Librit, organizuar nga Shoqata e Botuesve të Kosovës, me ndihmën dhe bashkëpunimin nga Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Komuna e Prishtinës dhe Pallati i Rinisë.

Ceremonia e hapjes do të bëhet më 5 qershor në orën 12:00, ndërsa do të jetë i hapur për vizitorë çdo ditë nga 9:00-21:00,  deri më 9 qershor në orën 19:00.

Ky panair mbahet me moton “Përgjigjja është libri”, ndërsa sipas SHBK-së, do të marrin pjesë rreth 100 botues nga Kosova, Shqipëria, Maqedonia e Veriut dhe Diaspora. Do të ekspozohen rreth 6 mijë tituj, prej tyre 2 mijë tituj të rinj.

Përvjetorët që shënohen në Panairin e 24-t të librit janë:

– 100-vjetori i lindjes së At Zef Pllumit

– 100-vjetori i vdekjes së Franz Kafkas

Po ashtu do të ketë mbi 40 aktivitete, promovime.

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...