22/06/2024
- Advertisement -spot_img

TAG

stres

Pasojat negative të stresit

Stresi është term që i referohet shumës së situatave fizike, mendore dhe tensioneve emocionale mbi një person. Stresi vjen nga fjala "stress" dhe përkthehet...

Latest news

- Advertisement -spot_img