17/07/2024

Taravari fillon me shkarkimin e drejtorëve të klinikave: Pres që për dy muaj të mos ketë drejtorë ekonomik

të fundit...

- Advertisement -spot_img

Ministri i ri i Shëndetësisë, Arben Taravari, ka bërë të ditur se që sot do të fillojë me shkarkimin e drejtorëve ekonomikë të Qendrës Klinike “Nënë Tereza”, të cilëve u ka skaduar mandati dhe se procedura do të vazhdojë edhe për të tjerët që kryejnë këtë funksion, por pasi të bëhen ndryshimet e nevojshme ligjore.

Taravari pret që pas dy muajsh të mos ketë më drejtorë ekonomikë.

“Sot do të shkarkohen 7-8 drejtorë nga gjithsej 14, pra ata që u ka skaduar mandati. Meqenëse mandati i tyre do të përfundojë, të gjithë veprojnë dhe të tjerët do të shkarkohen. Kemi edhe drejtorë për të cilët ka vendim dhe për ta do të duhet të bëhen ndryshime ligjore. Por pres që për dy muaj të mos ketë më drejtorë ekonomikë”, tha Taravari gjatë vizitës në sallat e kirurgjisë së klinikës për KARIL, të cilat u mbyllën për shkak të erës.

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...