23/07/2024

Taravari: Fraksioni i ASH-së është shumë afër që të shkojë me BDI-në

të fundit...

- Advertisement -spot_img

Kryetari i Aleancës për Shqiptarët Arben Taravari, dje ka qëndruar në Strugë, prej ku tha se “krahu i Ziadin Selës është shumë afër që të shkojë me BDI-në në zgjedhje”.

Taravari tha se pret që kjo marrëveshje në mes krahut të Selës dhe BDI-së të bëhet publike javën e ardhshme.

Disa më pyesin se a ishte e mundur të mos ndaheshim, po ishte nëse nuk shkonim me BDI-në. Por edhe nëse shkonim vetë në zgjedhje ne do t’ia siguronim 100 përqind fitoren BDI-së. Si mund ta ndaleshim ose ta fitojmë BDI-në – vetëm duke qenë bashkë. Do ta kisha bërë veprimin e njëjtë, por edhe më herët”.

“Veprimet që i bëjnë fraksioni i ASH-së tashmë është shumë afër BDI-së, shpresoj që javën e ardhshme ta bëjnë publike dhe arsyetimi do të jetë se nuk i kanë vulat. Por unë jam i gatshëm që t’ua nënshkruajë listat nëse dalin vetë dhe të masin forcën”, tha mes tjerash Taravari

Disa më pyesin se a ishte e mundur të mos ndaheshim, po ishte nëse nuk shkonim me BDI-në. Por edhe nëse shkonim vetë në zgjedhje ne do t’ia siguronim 100 përqind fitoren BDI-së. Si mund ta ndaleshim ose ta fitojmë BDI-në – vetëm duke qenë bashkë. Do ta kisha bërë veprimin e njëjtë, por edhe më herët”.

“Veprimet që i bëjnë fraksioni i ASH-së tashmë është shumë afër BDI-së, shpresoj që javën e ardhshme ta bëjnë publike dhe arsyetimi do të jetë se nuk i kanë vulat. Por unë jam i gatshëm që t’ua nënshkruajë listat nëse dalin vetë dhe të masin forcën”, tha mes tjerash Taravari

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...