13/06/2024

Të entjen Kuvendi mban dy seanca, në rend të ditës shqyrtimi i Ligjit për skemat pensionale

të fundit...

- Advertisement -spot_img

Kuvendi i Kosovës pritet të mblidhet nesër për të mbajtur dy seanca plenare, njëra vazhdimësi e pikave të papërfunduara dhe një seancë e jashtëzakonshme.

Sipas njoftimit, në rend të ditës në seancën e jashtëzakonshme është shqyrtimi i parë i Projektligjit për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për skemat pensionale të financuara nga shteti dhe shqyrtimi i parë i Projektligjit për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për zyrtarët publikë.

Për këtë seancë të jashtëzakonshme deputetët pritet të mblidhen në ora 14:00.

Ndërsa fillimisht për në ora 11:00 është caktuar një seancë me pika të papërfunduara nga seancat e kaluara.

Në rend të ditës si pikë e papërfunduar është votimi në lexim të dytë i Projektligjit për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për trajtimin e ndërtimeve pa leje, zgjedhja e dy anëtarëve të bordit të Radiotelevizionit të Kosovës etj.

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...