19/06/2024

VV bojkoton seancën për Policinë, Tahiri: Qeveria merret vazhdimisht me opozitën e asnjëherë me detyrat që ia ka dhënë Kuvendi

të fundit...

- Advertisement -spot_img

Shefi i Grupit Parlamentar të AAK-së Besnik Tahiri, në seancën e sotme të Kuvendit ka thënë se nuk ka ndodhë në histori të këtij shteti që qeveria t’ua ndalë pagesën për rrezikshmëri Policisë së Kosovës.
Tahiri ka thënë se qeveria e Kosovës tërë kohën merret me opozitën e nuk merret me detyrat të cilat ia ka dhënë Kuvendi.

“AAK-ja është subjekti politik që e ka votuar marrëveshjen ndërkombëtare për reforma sociale. A e dini që ministri i Financave, qe pesë muaj, prej që është votuar marrëveshja, asnjë letër nuk ia ka dërguar Kuvendit. Çka do të bëjë me reformat sociale? Ky ministër merret vetëm me opozitën, duke e sulmuar, e jo me punën dhe detyrën që ia ka dhënë ky Kuvend dhe ky popull”, ka thënë Tahiri.

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...