25/06/2024

WordPress po bëhet me mjet AI, ku ndihmon përdoruesit për të gjeneruar si dhe për të edituar tekste

të fundit...

- Advertisement -spot_img

Platforma WordPress po bëhet me një shtojcë të re të Inteligjencës Artificiale që mund të gjenerojë dhe të editojë tekst.

Mjeti quhet “Jetpack AI Assistant” dhe është i disponueshëm falas për përdoruesit e WordPress.com “për një kohë të kufizuar”, me 20 kërkesa falas dhe një tarifë mujore prej 10 dollarë pasi t’i keni shfrytëzuar shërbimet falas, transmeton Telegrafi.

Është shembulli më i fundit i softuerit të gjenerimit të tekstit nga AI, por disponueshmëria e tij në një nga platformat më të mëdha të blogjeve dhe menaxhimit të përmbajtjes në botë do ta përhapë këtë teknologji edhe më tej në të gjithë ueb-in.

Mjeti është prodhuar nga Automattic, kompania që zotëron WordPress.com dhe kontribuon në zhvillimin e platformës WordPress me burim të hapur.

Automattic e përshkruan mjetin si një “partner shkrimi krijues” që i lejon përdoruesit “të gjenerojnë përmbajtje të ndryshme sipas komandës tuaj, duke reduktuar ndjeshëm kohën dhe përpjekjen e kërkuar në krijimin e përmbajtjes”. /Telegrafi/

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...