24/02/2024

Erdogani gjatë vizitës zyrtare në Greqi theksoj se nuk ekziston asnjë problem që nuk zgjidhet mes dy shteteve

të fundit...

- Advertisement -spot_img

Erdogan pas takimit me Mitsotakisin tha se problemet tona aktuale do t’i zgjidhim përmes dialogut konstruktiv, fqinjësisë së mirë, në kuadër të së drejtës ndërkombëtare.

Ne shkëmbyem mendime rreth qëndrimeve tona në Egje dhe Mesdheun Lindor, kërkuam nga kryediplomatët tanë të trajtojnë çështjen.

Erdogan tha se zgjidhja e drejtë, e përhershme dhe e qëndrueshme e çështjes së Qipros mbi bazën e fakteve në ishull do të jetë në dobi të të gjithë rajonit.

Nuk ka asnjë problem mes nesh që nuk mund të zgjidhet- theksoj ai.\A.A\

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...