18/07/2024

Albert Zogaj zgjidhet edhe për një mandat kryesues i Këshillit Gjyqësor të Kosovës

të fundit...

- Advertisement -spot_img

Albert Zogaj është zgjedhur edhe për një mandat në krye të Këshillit Gjyqësor të Kosovës (KGJK).

Zogaj u zgjodh në këtë pozitë, në takimin e 328-të të Këshillit, të enjten, dhe ishte kandidati i vetëm që i hyri kësaj gare, raporton “Betimi për Drejtësi“.
Për pozitën e kryesuesit, Zogaj u votua pro unanimisht nga 10 anëtarët e Këshillit që ishin prezent në votim.

Mandati i tij i ri në krye të KGJK-së fillon më 7 korrik 2024 deri në përfundim të mandatit të tij si anëtar i Këshillit.

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...