16/06/2024

Arrestohen dy zyrtarë të MINT, dyshohen për keqpërdorimin e rezervave shtetërore

të fundit...

- Advertisement -spot_img

Policia e Kosovës ka arrestuar dy zyrtarë të Ministrisë së Industrisë Ndermarrësisë dhe Tregtisë Hafiz Garë dhe Irfan Lipovicën.Arrestimin i tyre është bërë nën dyshimin që janë përfshirë në keqpërdorimin e rezervave shtetërore.Ndërkohë, Policia ka bastisur pronat e Ridvan Muharremi.Muharremi, që është pronar i restoranit “Bukë e Zemër”, dyshohet se është ndërmjetës në këtë rast.

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...