22/06/2024

Bedri Krasniqi shpallet i pa fajshëm, ky është vendimi për Alban Dizdarin

të fundit...

- Advertisement -spot_img
Alban Dizdari është dënuar me tetë vite burgim për dhënie të ndihmës për kryerjen e veprës penale vrasje.

Ndërsa Bedri Krasniqi është shpallur i pafajshëm nga akuza për vrasjen e dy policëve në Shakovicë të Podujevës.

Trupi gjykues e shpalli Krasniqin të pafajshëm nga ky rast, në mungesë të provave.

Vendimi është marrë sot nga kryetari i trupit gjykues, Arben Hoti.

Hoti ka njoftuar se, ndër të tjera, Dizdari është liruar për veprën penale vrasje dhe është dënuar vetëm për ndihmë në kryerje të vrasjes meqë Prokuroria e ka ngarkuar gabimisht të pandehurin.

“Pas shqyrtimeve gjyqësore të mbajtura, trupi gjykues me datën 13/09/2023 shpall këtë aktgjykim: Bedri Krasniqi, lirohet nga akuza për pikën 1 dhe 2 pasi nuk është treguar se ka kryer aktet.  Lirohet nga shpenzimet e procedurës penale. Alban Bezdari, shpallet fajtor për veprat penale ndihmë për veprën penale vrasje. Gjykata të pandehurin Alban Bizdarin 8 vite, dënim që llogaritet edhe koha e qëndrimit në paraburgim. Obligohet për pagimin e shpenzimeve 500 dhe fondin për kompensimin e viktimave shumën prej 100 eurove”, tha Hoti.

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...