15/07/2024

Biden dhe Obama dalin në skenë së bashku në shtetin e betejës

të fundit...

- Advertisement -spot_img

Obama: Demokracia, shëndeti i grave, ekonomia të gjitha në fletëvotim

Obama po përdor fjalimin e tij për të zbërthyer çështjet që kanë rëndësi për votuesit.

Ai pranon se inflacioni ka qenë një pasojë e dhimbshme e pandemisë dhe se është “përfshirë nga lufta në Ukrainë” dhe zinxhirët e ngadaltë të furnizimit.

“Është zhgënjyese dhe e frikshme veçanërisht nëse keni të ardhura fikse — e kuptoj,” thotë ish-presidenti. “Por pyetja është, kush në të vërtetë do të bëjë diçka për këtë?” Obama akuzoi republikanët se u jepnin përparësi korporatave dhe shkurtimeve të taksave për të pasurit në vend të familjeve të klasës punëtore në shtete si Pensilvania.

“Kush mendoni se di më shumë për buxhetet dhe detyrimin për të paguar faturat – John Fetterman apo Dr Oz?”

Ai vazhdon duke thënë se e drejta e grave për të zgjedhur se çfarë ndodh me trupin e tyre dhe besnikëria e vetë demokracisë janë gjithashtu në fletëvotim – dhe tërheq një kontrast midis republikanëve dhe demokratëve në biletën në Pensilvani.

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...