13/04/2024
- Advertisement -spot_img

Kategoria

Teknologji

Përse iPhonet nuk kanë radio

Pothuajse të gjithë Android-ët mund të kenë një radio, por Apple e la jashtë iPhone-ve, edhe pse mund ta prezantonte me një lëvizje të...

​Celulari dëmton muskujt dhe qafën

Qëndrimi me orë të zgjatura në telefona apo kompjutera po shkakton emergjencë shëndetësore , ngrenë shqetësimin mjekët ortoped dhe fizioterapistët. Në botë bazuar në...

Mësohet data e lansimit të iPhone 14 Pro dhe Max

Apple ka njoftuar datën e ngjarjes së madhe vjetore e cila do të mbahet me 16 shtator. Në këtë eveniment të madh pritet lansimi...

Nikon nuk do të dizajnojë më kamera SLR

Edhe pse është raportuar se nuk do të dizajnojë më modele të reja, Nikon do të vazhdojë prodhimin e modeleve ekzistuese si D6 apo...

Del në treg, superkompjuteri më i fuqishëm në Evropë

Ekspertët finlandezë kanë lançuar LUMI, superkompjuterin më të fuqishëm në Evropë dhe të tretin më të shpejtë në botë, i cili gjithashtu do të...

Më të fundit...

- Advertisement -spot_img