22/06/2024
- Advertisement -spot_img

Kategoria

Ekonomi

Si të kursejmë para?

Kursimi i parave është dëshira e shumë personave. Në këto kohë për shumicën e njerëzve të nxjerrësh muajin me paratë që kemi në dispozicion,...

Kosova mirëpret për herë të parë “Government Borrowers Forum”, me përfaqësues nga e gjithë bota

Kosova u bë vendi i parë në Ballkanin Perëndimor që ishte nikoqire e forumit të 41-të “Government Borrowers Forum”.Nga Ministria e Financave, Punës dhe...

Ish-punonjësit e “Rilindjes” protestojnë para AKP-së për 20 përqindëshin, kërkojnë të drejtat e tyre

Ish-punonjësit e NGB “Rilindja” kanë protestuar para objektit të Agjencisë Kosovare të Privatizimit (AKP) për mosrealizimin e të drejtave për 20 përqindëshin.Ata thonë se...

FMN-ja parasheh rritje ekonomike prej 3.8 për qind në Kosovë

Fondi Monetar Ndërkombëtar (FMN) parashikon rritje ekonomike në Kosovë për 3.8 për qind në vitin 2024.Sipas FMN-së, inflacioni është ngadalësuar ndjeshëm, duke arritur në 2 për...

Rriten pagat e punëtorëve teknikë në sektorin privat

Kryetari i Sindikatës së punëtorëve të sektorit privat, Jusuf Azemi ka bërë të ditur se nga ky muaj punëtorët teknik të sektorit privat në...

Më të fundit...

- Advertisement -spot_img