21/06/2024

Dy ushtri, një komb

të fundit...

- Advertisement -spot_img

Ministri i Mbrojtjes, Ejup Maqedonci, ka njoftuar se dy ushtritë shqiptare, FSK-ja dhe FARSH-i, janë duke e zhvilluar stërvitjen e përbashkët ushtarake “Fekeni 23”.

“Fekeni 23” është duke u realizuar në poligonin ushtarak në Biza të Shqipërisë.

Këtë e ka bërë të ditur përmes një postimi në rrjetin social Facebook.

“Qëllimi i kësaj stërvitje është të testoj kapacitetet e këmbësorisë në kushte dimërore, terreni dhe kushtet e poligonit në Biza mundësojnë realizimin e objektivave, testimin e aftësive dhe kapaciteteve të fituara të njësive pjesëmarrëse në stërvitje”, ka shkruar Maqedonci.

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...