13/06/2024

Humori shekullor dhe politik i Serbisë.

të fundit...

- Advertisement -spot_img
Shkruan: Armend Shkoza
Masat e caktuara për Radojçiqin me të cilat i ndalohet hyrja në Kosovë dhe dalja nga Serbia, fare nuk kanë të bëjnë me masat që sigurojnë praninë e tij në procedurë penale.
Pra, këto masa nuk janë në shërbim të procedurës penale, por në shërbim të Radojçiqit. Me këto masa, sistemi gjyqësor përçon mesazh të qartë: nuk ekstradohet ai me vetë faktin se i ndalohet kalimi nga Serbia në Kosovë; dhe me ndalimin e daljes nga Serbia pamundësohet zbatimi i fletërreshtimit ndërkombëtar të cilin do e lëshojë Kosova këto ditë.
- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...