19/06/2024

Izraeli dhe Hamasi arrijnë marrëveshje për zgjatjen e armëpushimit e cila do të përfundonte edhe 7 orë

të fundit...

- Advertisement -spot_img

Ndërmjetësi Katar konfirmon zgjatjen e armëpushimit deri të premten

Vendi ndërmjetësues Katari ka konfirmuar se armëpushimi do të zgjatet me një ditë, pikërisht në momentin që do të përfundonte pauza humanitare gjashtë-ditore në Gaza.

“Palët palestineze dhe izraelite arritën një marrëveshje për zgjatjen e armëpushimit humanitar në Rripin e Gazës për një ditë shtesë në të njëjtat kushte të mëparshme, që janë armëpushimi dhe hyrja e ndihmave humanitare, në kuadër të ndërmjetësimit të përbashkët të shtetit të Katarit. ”, tha në një deklaratë zëdhënësi i Ministrisë së Punëve të Jashtme të Katarit, Majed al-Ansari.\Mesazhi.com\

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...