17/07/2024

Iz’raeli liron 33 pa’lestinezë me shenja to’rture të arr’estuar në Ga’za

të fundit...

- Advertisement -spot_img

Ushtria izraelite liroi 33 palestinezë të cilët i kishte arrestuar gjatë sulmeve tokësore në Rripin e Gazës, transmeton Anadolu.

Palestinezët që u liruan në lindje të Deir al-Belah në pjesët qendrore të Rripit të Gazës arritën në Spitalin e Dëshmorëve Al-Aksa në qytet.

Burime nga fusha e shëndetësisë thanë për Anadolu se palestinezët që mbërritën në spital ishin të dobët dhe në trupat e tyre kishte shenja torture.

Ushtria izraelite kishte liruar më parë palestinezët e arrestuar në Gaza. Palestinezët e liruar thanë se ata i ishin nënshtruar rrahjeve, torturave, fyerjeve dhe poshtërimeve nga ushtarët izraelitë gjatë arrestimit të tyre.

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...