23/07/2024

Klinaku: Një Reality Show si BB paraqet një sistem vlerash që janë në kundërshtim me vlerat tona familjare

të fundit...

- Advertisement -spot_img

“Për të ri e të reja që Edona James, burri i shndërruar në grua, ju paraqitet si model
Një Reality Show si BB paraqet një sistem vlerash që janë në kundërshtim me vlerat tona familjare.
Edona James, një djal nga Suhareka, i shndërruar në grua, që mediave në Beograd ju thotë se nuk ndjehet shqiptare, flet për raportet e saja të trishtueshme me partnerët dhe thotë jam krenare për këtë çka jam, madje, media e paraqet si model e inspirim për të ri e të reja dhe ka vazhduar garen fal votave të qytetarëve të vendit tonë është dëshmi e përmbysjes së vlerave.
Rini, ta dini, ata paraqesin jetën e një grup dështakësh, që nuk kanë raporte as me familje e as me vlerat e mira të kombit, familjes e Besimin në vendin tonë.
Ata as nuk janë të pasur e as VIP” ka shkruar Klinaku.

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...