22/07/2024

Konservatorë, shënuam festën e Pavarësisë së Kosovës

të fundit...

- Advertisement -spot_img
🇽🇰Me një rreth të ngushtë intelektualësh  konservatore.
Në takim u fol përveç fjalimit të z. Abdulla Klinakut edhe nga Munir Basha, prof. Shemsi Rrahimi dhe znj. Elma Miftari neuropsikologe.
Ndërsa fund të shënimit u recituan vargje nga poetja dhe autorja Fatijona Bajraj.
Fjalimin e mbylla me tri shtyllat e mendimit  politik;
Zotin pastaj Kombi dhe Familja e shprehur përmes vargjeve të hafiz Ali Korçës.
“Atdheu është kutia, feja xhevahiri,
Rron në kuti brenda e ruhet floriri,
Për të mbrojtur nderin na duhet kutija,
Po s’pate Atdheun, shkon feja, inxhija“
Zot!
Të na rrojë Atdheu, kombësija
Aqë sa të na rrojë edhe gjithësija.
- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...