20/06/2024

Kryeministri Kurti e viziton “Panairin e Rinisë”

të fundit...

- Advertisement -spot_img

Kryeministri Albin Kurti, e ka vizituar “Panairin e Rinisë”. Ai ka vizituar të gjithë të rinjtë pjesëmarrës në Panair.

Panairi u organizua nga Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, në kuadër të agjendës shtetërore të Muajit të Rinisë 2023, në bashkëpunim me UNICEF në Kosovë.

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...