22/06/2024

MAShTI ndanë 3 milionë euro si mbështetje financiare për studentë

të fundit...

- Advertisement -spot_img

Ministrja e Arsimit, Arbërie Nagavci ka njoftuar se është shpallur konkursi për 5 skema të bursave të ndryshme për studentët të Universiteteve publike të Republikës së Kosovës, për vitin akademik 2023-2024.

Nga 1 mijë euro për studentët me aftësi të kufizuar në nivelin Bachelor dhe Master. https://ekosova.rks-gov.net/434

20 bursa nga 7 mijë euro për studentët që studiojnë në top universitetet më të mira botërore në nivelin master. https://ekosova.rks-gov.net/408

1 mijë bursa për 1 mijë vajza dhe gra që janë regjistruar për herë të parë në STEM dhe studentet që kanë përfunduar vitin e parë dhe të dytë të studimeve. https://ekosova.rks-gov.net/435

100 bursa nga 1 mijë euro për studentët e komuniteteve rom, ashkali dhe egjiptian të nivelit Bachelor. https://ekosova.rks-gov.net/318

Nga 1 mijë euro për studentët e nivelit Bachelor dhe Master me notë mesatare 9. https://ekosova.rks-gov.net/318

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...