18/06/2024

Më shumë se 338,000 të zhvendosur në Gaza thotë OKB

të fundit...

- Advertisement -spot_img

OKB-ja tani po thotë se 338,934 njerëz janë zhvendosur në Gaza, ndërsa sulmet shkatërruese të bombardimeve të Izraelit vazhdojnë.

Kushtet në enklavën me popullsi të dendur, ku jetojnë më shumë se dy milionë njerëz, janë gjithnjë e më të dëshpëruara dhe palestinezët në Gaza nuk kanë ku të shkojnë. /mesazhi

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...