24/06/2024

Muhamet Ramadani renditet i treti në Lojërat Evropiane Krakow 2023

të fundit...

- Advertisement -spot_img

Atleti kosovar, Muhamet Ramadani, ka zënë vendin e tretë në Lojërat Evropiane Krakow 2023, të cilat për atletikën vlejnë si Kampionat Evropian ekipor, divizioni i tretë.

Ramadani hodhi gjylën në distancë 19.07 metra. Në total, morën pjesë 14 garues.

Është ky njëherit suksesi më i madh i atletikës në LE 2023.

Rezultati i Ramadanit tregon se ai vazhdon ngritjen dhe paraqitja e sotme do të jetë motiv shtesë para Kampionatin Evropian U-23 që mbahet muajin e ardhshëm.

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...