18/05/2024

Në mesin e qytetarëve të bllokuar në Serbi është edhe zëvendësdrejtori i Policisë së Kosovës

të fundit...

- Advertisement -spot_img

Mbi 300 qytetarë të Kosovës janë bllokuar në kufijtë e Serbisë e në mesin e tyre është edhe Dejan Jankoviq, zëvendësdrejtor i Policisë së Kosovës.

Lidhur me këtë ka shkruar edhe njohësi i çështjeve të sigurisë, Drizan Shala.

Ai në një postim në Facebook shkruan se Dejan Jankoviq, zëvendësdrejtor i Policisë së Kosovës është në mesin e mbi 330 qytetarëve kosovarë të ndaluar nga autoritetet në Serbi.

“Pra pyetjet që duhet ngritur:

Pse është ndalur zëvendësdrejtori i PK-së në këtë kohë?

Pse zëvendësdrejtori i PK-së nuk i ka marrë parasysh udhëzimet nga pikëpamja e sigurisë që po kalojmë në këtë periudhë ndërmjet Kosovës dhe Serbisë…”, shkruan ai. /Telegrafi/

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...