19/04/2024

Në Tiranë një i moshuar vishet si Mickey Mouse për të nxjerr kafshatën e gojës

të fundit...

- Advertisement -spot_img

Nëse këto ditë keni vizituar Liqenin Artificial të Tiranës patjetër që keni parë edhe një njeri të veshur si Mickey Mouse i cili i argëtonte fëmijët kundrejt një shume të vogël të hollash.

Gjate një pauze të tij ai kishte hequr masken nga fytyra dhe një fotograf i çastit e kishte fotografuar dhe ishte parë se aty “fshihej” një i moshuar ku në fytyrën e tij vërehej lodhja dhe trishtimi i jetës së vështirë.

“Njerëzit mund të buzëqeshin, por shikoni në sytë e tyre dhe aty fshihet pikëllimi, dhimbja, trishtimi që përpiqen të fshihen pas asaj buzëqeshje.”-Karon Wadell

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...