15/07/2024

Një e re gjermane trashëgon 4 miliardë dollarë dhe dëshiron t’i heqë plotësisht

të fundit...

- Advertisement -spot_img

Engelhorn beson se askush nuk duhet të ketë kaq shumë fuqi dhe para pa taksa (Millions for Humanity website)

E reja gjermane “Marlene Engelhorn” ka trashëguar më shumë se 4 miliardë dollarë, por është “shumë e mërzitur” me pasurinë dhe dëshirën për të hequr qafe atë që jeton.

Nga gjyshja e saj, Traudel Engelhorn Vecchiato, e cila ndërroi jetë, Engelhorn, 30 vjeç, më shumë se 4 miliardë dollarë nga një kompani kimike familjare shekullore, sipas  një raporti të New York Post.

Por e reja, e cila jeton në Austri, ku nuk ka taksë, thotë se skenari i saj më i mirë është që ajo të paguajë 90% të parave në taksa. Austria hoqi ligjet e tatimit mbi gjithë vitin 2008.  (aljazeera)

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...