18/07/2024

Arabia Saudite do të jetë nikoqire e samitit të ardhshëm. Deklarata e Algjerisë thekson rëndësinë e çështjes palestineze dhe aderimin në iniciativën arabe të paqes

të fundit...

- Advertisement -spot_img

çështjes palestineze, mbështetjen absolute për të drejtat e popullit palestinez dhe nevojën për t’iu përmbajtur Iniciativës Arabe të Paqes me të gjitha elementet dhe prioritetet e saj.

Deklarata algjeriane theksoi nevojën për të vazhduar përpjekjet dhe përpjekjet për të mbrojtur qytetin e pushtuar të Jeruzalemit dhe vendet e tij të shenjta.

Ai gjithashtu bëri thirrje për të punuar për të forcuar veprimin e përbashkët arab për të mbrojtur sigurinë kombëtare arabe në konceptin e tij gjithëpërfshirës dhe në të gjitha dimensionet e tij dhe theksoi refuzimin e ndërhyrjes së huaj në të gjitha format e saj në punët e brendshme të vendeve arabe.

(aljazeera.)

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...