19/06/2024

Përfundon bastisja e EULEX-it në banesën e Bahri e Fahri Fazliut

të fundit...

- Advertisement -spot_img

Ka përfunduar bastisja e EULEX-it në banesën e familjarëve të heronjve, Fahri dhe Bahri Fazliu në “Kodrën e Diellit”, në Prishtinë.

Familjarët e kësaj familje kanë thënë se nuk i dinë arsyet e kësaj bastisjeje.

Familjarët e kësaj familje kanë thënë se nuk i dinë arsyet e kësaj bastisjeje.

 

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...