20/06/2024

Peticioni nga puntorët shëndetsorë të Australisë për armëpushim të menjëhershëm

të fundit...

- Advertisement -spot_img

Një peticion i nënshkruar nga pothuajse 40,000 punonjës shëndetësorë australianë që bëjnë thirrje për një “armëpushim të menjëhershëm humanitar” është dorëzuar në Dhomën e Parlamentit Australian në Canberra.

Peticioni i kërkoi kryeministrit australian Anthony Albanese dhe ministres së Jashtme Penny Wong “të trajtojnë katastrofën humanitare në Gaza”.

“Ne nuk mund të qëndrojmë në heshtje dhe të lejojmë që kjo të vazhdojë”, thuhej në peticion. “Të bësh këtë do të tradhtonte parimet tona etike mjekësore.” \Mesazhi.com\

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...