15/06/2024

Publikohet nesër nga OSBE raporti që tregon sesi trajtohet krimi i organizuar e korrupsioni në gjykata

të fundit...

- Advertisement -spot_img

Misioni i OSBE-së nesër me datë 5 qershor 2024 në hotelin Swiss Diamond në Prishtinë, duke filluar nga ora 10:00 do të publikojë një raport se si gjykatat në Kosovë e kanë trajtuar krimin e organizuar të nivelit të lartë dhe korrupsionin.

Në këtë aktivitet do të flasin Shefi i Misionit të OSBE-së në Kosovë, ambasadori Michael Davenport, Ministrja e Drejtësisë Albulena Haxhiu, Ambasadori i BE-së në Kosovë Tomáš Szunyog, Kryetari i Gjykatës Supreme Fejzullah Rexhepi, kryesuesi i Këshillit Gjyqësor të Kosovës Albert Zogaj.

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...