21/06/2024

Që nga nesër kthehet i ftohti ekstrem! Prishtina hap tenderin për mirëmbajtje rrugësh

të fundit...

- Advertisement -spot_img

Jemi në gjysmë të sezonit dimëror, ndërsa Komuna e Prishtinës ende nuk ka kontraktuar kompaninë, e cila do të bënë mirëmbajtjen dimërore.

Prej nesër zyrtarisht bien temperaturat në minus dhe se gjasat për reshje bore janë të mëdha dhe kështu kryeqytetin e zë të papërgatitur.

Sipas njoftimit të Komisionit Rregullativ të Prokurimit Publik (KRPP) Komuna e Prishtinës ka nisur procedurat e prokurimit:

“Mirëmbajtja dimërore e rrugëve dhe trotuareve zhbllokimi i kanalizimit atmosferik” dhe se ende nuk është shpall fituesi. Vlera që komuna e ka paraparë për këtë tender është 2 milionë e 450 mijë euro./Indeksonline/

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...