18/07/2024

Respektimi ndaj prindërve kënaqësi e Allahut

të fundit...

- Advertisement -spot_img
  • Respektimi ndaj prindërve kënaqësi e Allahut

Zoti i Madhërishëm në Kuran thotë “dhe adhurone Allahu e mos i beni Atij rival, dhe ndaj prinderve te jeni të bamirës”. Ata që kan sakrifikua dhe qe ishin në gjendje çdo gjë të japin nga vetja dhe pasuria e tyre, meritojnë nderin dhe respektin me të madhë, pra të dy prindërit. Siç na mëson Pejgamberi a.s. se, prindërit janë dera e mesme e Xhennetit.

 

 

 

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...